16 mars 2013

Hej hej

Calle är iväg med killarna och vi har ätit lunch efter ishockeyn...

Idag ska jag styra upp för kalaset imorgon! Det ska städas och ikväll ska jag baka cake pops, regnbågsmuffins och göra dumlefluffet till tårtfyllningen...

Instagram är riktigt bra! Hela min familj använder sig av det! Och det är extra kul nu när mamma och pappa är iväg, då lägger de upp massa bilder från London :) min bror la även upp en bild igår där mamma poserar med snygge modellen inne på abercrombie! :) jag föreslog att de skulle ta med honom hem till Höganäs :) han hade kunnat jobba som min trädgårdsmästare! ;) och ha sovplats hos hundarna! Låter inte de som en bra deal? ;)

Igår när jag åkte och handla så blev jag påflugen av en tjej med en lapp som påstod att hon var stum... Hon ville att jag skulle skänka pengar! Man såg på lappen att de var ingen riktig förening och när jag sa att jag inte hade cash på mig så ville hon följa med mig till automaten så att jag kunde ta ut... Skaka mig av henne och gick in i affären och berättade för personalen... De var ju bedragare! Så personalen skicka direkt två killar som skulle hitta dem... Har hört att detta gäng har knackat dörr här oxå så var försiktiga!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!