19 Mars 2013

Hej

Idag har det varit en sån dag då de inte har varit lugnt en sekund ;)

Började med att Jordan stanna hemma från dagis, jag låter han ha den lyxen ibland när han inte vill... Ibland vill han bara vara hemma med mig och Isabell och jag förstår honom! Kände samma sak med min mamma och lillasyster ;)

Under dagen har vi varit och shoppat, köpte ett dubbelt påskris bla så att de får plats mkt fjädrar ;) vi köpte lite pärlor oxå till vårt påskpynt ;)

Calle var iväg en runda ikväll så då pärla vi lite medans vi lyssna på Sean Banan! Inte mitt val då då! ;)
När Calle kom hem så öppna vi matteboken tillsammans... Gick väl sådär... Kändes skitsvårt och vi kom inte långt... Men de var första tillfället så kanske känns så då.. Hoppas att det kommer att kännas lättare sen... Efter att ha suttit två timmar med det så satt vi igång lite "Entourage"! Gillar den serien skarpt! :D

Annars idag? Jo min cp dator cpar sig! Saknar Macen :( cp datorn ha tendens att vända hela skärmen upp och ner! Pilligt att få rätt på igen...
Man pallar knappt att sätta sig med den för det ska kopplas på tangentbord och så... Visst kan jag använda Calles men inte så lätt när den står i mediarummet... Då får jag dra med Isabell dit... Mycket lättare när jag kan använda laptopen och sitta varsom... Tjaa fast inte nu när den har blivit "cp datorn"... Den måste ha ström HELA tiden ;)

Dagis imorgon! Och då ska Jordan firas! Så vi ska ha med glass till alla barnen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!