9 mars 2013

Hallo!

Högt tempo idag! Upp vid sju! Göra vid mig och barnen, pussa Calle hejdå för han skulle iväg med killarna, babysis+ pojkvän kom så jag rädda hennes orange-blekta hår, klä på ishockeyskydd och iväg till ishockeyn! Hem från ishockeyn till mamma, träffa bror och hans fru och sen iväg till väla, hem och sen handla och sen hem och landa ;)

Det gick bra på hockeyn! Tränaren klaga inte på min skridskosnörning! ;) och Jordan gjorde mål! .... Fast med fel puck... ;) <3

När vi var på väla så hade Jordan fått en ballong på donken... Så när vi var på Lindex så råka en kvinna smälla den! Jordan grät och kvinnan bad så mycket om ursäkt :) de var ju inget farligt! Vi kunde hämta en ny ju men inte så lätt att få kvinnan att förstå att det är okej trots att Jordan stor tjuter ;)
Allting blev bra och mormor skämde bort Jordan med en heliumballong istället ;)

Nu ska vi tagga för melodifestivalen! Godis och snacks ska fram!! Woop Woop!!!

Man är aldrig ensam när man är småbarnsförälder! Igår så tog vi igen lite gos i soffan och då ska ju Jordan leka paparazzi! ;) den andra bilden har jag tagit och de är hur barn och hund ska börja hoppa på oss bara för att vi myser ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!