Min Roll...?

Det gick bra idag på mötet!
Det enda som gick dåligt var att jag nästan var en halvtimme sen! På E6an en bit innan Rydebäck så var det totalt stopp! En lastbil hade tappat sin last så alla låg och sniglade sig fram i ettans växel... Irriterande!

Ska jag avslöja vad det är för roll jag är tilltänkt till? Okej... Jag ska spela.... *trumvirvel* ....POLIS!
Jag älskar det ;) så idag fick jag prova polisuniform och en sån liten ful polis hatt... Allvar? Varför har de såna? ;)
Fick provfilma och träna lite med vapnet, dock så tyckte regissören att jag hade rätt teknik med den... Kan ju vara att man har en man som spelar airsoft? ;) kände mig riktigt bad-ASS! ;) kortfilmen är en actionkomedi och det ska bli riktigt kul! Inspelningen är om några veckor.. :)

På vägen hem så körde jag inom centersyd, kollade efter skorna på Stadium men de var slutsålda :/ blev en runda in på "godisskeppet" där jag köpte en del roligt smågodis till Jordans påskägg (men vad tusan ska man lägga i Isabells?) hade typ 5min på mig så snabbt som bara den in på Stadium Outlet! Där hitta jag ett par skor! :) kan verkligen rekomendera att ni kör inom där om ni är på E6an! Massa sportmärkeskläder med 40-70% av!

Sen jag kom hem så har jag suttit bredvid Calle när han programmera sitt kretskort(?).. Jag rita korten till påskäggsjakten, de kommer att bli en bra jakt i år ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!