Sänglampa!

Sovrummet är lite mer uppstyrt nu! :) sängborden är på plats samt ny lampa och så :) dock ska jag gå igenom vår garderob och byråar.. :)

Det har varit livat här i huset i em! Jordan hade med sig en kompis hem från dagis idag som inte har varit med hem innan :) de var star wars lek, beyblades, rosa pantern tittande och kanelbulls ätande ;) de hade så roligt :) Isabell tyckte oxå att de var roligt, hon satt på golvet och hon hade sånt jobb att sitta och titta efter dem hela tiden :)

När allt hade lugnat sig och kompisen hade blivit hämtad så åt vi middag och sen la vi Isabell.. Jag och Lilo tog en extra långpromenad för att jag inte träna ikväll ;) sen satt jag några timmar och pluggade... Körde fast lite men då ringde jag min bror så kom jag igång igen! Bara skrev och skrev och skrev ;) så jag blev NÄSTAN färdig med hela uppgiften ikväll! Ska finslipa och lägga till lite imorgon bara ;)

Efter pluggandet så gick jag in i sängen, satt mig med en skål glass och inredningstidningar och slappa :) extra kul när jag har en ny sänglampa ;)

Tänk, förr så efter middagen så kunde vi sätta oss framför tvn och titta på kassa program som gick.. Slöa där tills man gick och la sig... Vad var det för liv? Vi stänger ofta av tvn efter Jordan har sett Bolibompa på kvällen... Ska vi se något så är det något vi verkligen vill se och inte bara zappar runt på kanaler för att hitta något... Man får mer gjort och man pratar mer med varandra :)

Nä nu blir det läggdags! God Natt! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!