13 maj 2013

hej hej
 
Nu har vi varit iväg och fixat lite grejer... imorse så förberede vi jordans armar med emla-plåster och sen  åkte vi och lämna Isabell hos mamma och pappa... Jag och Jordan åkte vidare till vårdcentralen där han skulle lämna blodprov... jag var lite nervös för jag visste inte hur Jordan skulle ta det... men han sa inte ett ord! Han var så cool :) jag satt bredvid hela tiden och fråga om han ville sitta i mitt knä men inte! :) efter de hade tagit röret med blod så fråga han om de inte skulle sticka i andra armen oxå? :) 
 
han fick en studsboll av personalen för att han var så duktig... dock så tog det typ en halvtimme så lyckades han tappa ner den i mamma och pappas trädgårdsavlopp.... ;) 
vi åt lunch hos dem och körde sen till leksaksaffären för att köpa en ny boll... dock så valde han en "loppa" istället... kommer ni ihåg dem?! :D 
en sväng inom skolan där vi lämna Isabells dagislappar och nu har vi kommit hem... Isabell tar en nap och jag och Jordan ska bara softa nu under tiden... måste ladda upp inför middagen och zumbapasset som jag ska gå på, det är min svägerska som håller i det så de ska bli kul :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!