17 Maj 2013

Hej hej hallo bloggen!
 
Det har varit riktigt varmt idag! I förmiddags så passa jag på att dammsuga och vika tvätt... stubben blev hämtad så vi hängde över terassräcket och titta på när Lisas pappa jobba :) Jordan frågade om han hade byggt sin traktor själv! Jordan hade kanske planer på att bygga en traktor? :) 
 
Efter lunchen så blev det en runda till affären och sen så tog Isabell sin naptime och jag kunde lägga mig ute på terassen och läsa klart min bok :) Jordan har sprungit och lekt med grannarnas barnbarn och haft jätte roligt :) 
Calle kom hem lite tidigare så då blev det gräsklippning och så gjorde vi hemmagjord pizza :) 
 
Det är planer att Calle ska åka till Norge och jobba... vi har vetat om det ett tag men inte vetat när för de är en dels pappersarbete... så under en månadstid så kommer han att vara borta några dagar åt gången i norge och jobba... Nu verkar det lite på G... jag vill för hans skull att han ska åka, de blir liten upplevelse och han kommer att tjäna så mycket pengar... men samtidigt så kommer jag nog att känna mig lite ensam... men det löser sig! Har så många runt omkring mig som kommer för att hålla mig sällskap :) 
det värsta är om han är iväg över Jordans operation... hade gärna velat ha honom hemma då... men jag har redan hjälp av Cecilia som passar Isabell den dagen under operationen... Allting löser sig :) 
 
Imorgon så ska vi hjälpa mamma och pappa efter fotbollsträningen! de ska bygga ett big-ass-trädäck ute i trädgården så vi + bigbro (och kanske babysis?) ska komma och hjälpa dem gräva ner plintar :) Calle ska hjälpa pappa med att koppla lite utomhusel :) 
 
nej nu ska jag hänga lite tvätt och sen ta mig ett glas vitt vin :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!