22 maj 2013

zzZZzZzZZzz..... vilken sömnig dag! vilket skit väder! 
 
I förmiddags så åkte jag och Isabell iväg och fixade "Välas Pink Party"-biljetter till mig, Jordan och Cecilia tills på lördag :) två av Jordans idoler ska ju uppträda, Eric Saade och Sean banan... Ullrich (?) ska oxå uppträda... vi såg ju honom på melodifestivalen och Jordan tyckte väl han var OK men de är de två andra han snackar om :) 
 
Jag och Kidsen var en runda på Lidl innan idag som har öppnat i Höganäs... Visste ni om att jag har jobbat på Lidl när jag var 19? de var när helsingborgs butiken var nyöppnad... ojoj inga roliga minnen därifrån... En butikschef som blev sur om man behövde gå på toaletten under de fem timmarna man jobba utan rast (ingen rolig jobbevecka när man hade sin mens), vid ens arbetspass slut så fick man stå bredvid honom när han gick igenom ens kassatider... hur snabb man hade varit på att scanna in varorna... han stod tillochmed med ett tidtagarur när vi packa upp varorna och var väldigt glad att hålla kolla på alla anställda genom övervakningskamerna... jag fick efter fem månader ett annat jobb på Ica kvantum istället :) 
Tänker alltid på min tid på lidl när jag går in i en lidlbutik :) kanske därför jag alltid känner mig så stressad där! ;) 
 
Nu ikväll när jag prata med bigbro i telefonen så tog jag ut en kladdkaka ur ugnen... satt mig vid datorn för han hjälpte mig med en sak... då kommer Jordan helt plötsligt och har bränt sig på överläppen för han skulle titta över formkanten på kakan! Stackarn :( det har svullnat upp oxå som värsta "Angelina-Jolie-läppen" :(
börjar nästan tro att det är något med min brors samtal som får Jordan att skada sig... för några månader så prata jag oxå med min bror och då fick Jordan ipaden i pannan så att det gick hål! börjar se ett mönster ;) min bror tröttnar nog oxå att jag helt plötsligt får avsluta samtalen för olycksdraman ;)
 
Imorgon så blir det roadtrip till malmö med babysis och Jordan! Isabell får hänga lite med mormor och morfar (Isabells favorit ;)) först luncha med bigbro, sen ska vi till babysis lägenhet och tömma lite saker (yes, hon är den första jag har lyckats lura tillbaka till Höganäs), kolla in lite big-ass lekplatser där, hämta film-kopian och sen tillslut titta inom stadium-outlet för att hitta ett par fotbolls skor till Jordan! pjuh! full dag! :) 
 
förresten kan man bli mer irriterad på folk som ska köpa saker av en på blocket? jag har en kurslitteratur ute till salu... jätte många som tar förgivet att de ska ha boken billigare bara för att de måste betala frakten! Är det mitt fel att du inte kan komma och hämta den? du får gärna ge ett förslag men inte ha en taskig attityd mot mig att du SKA ha den billigare! har en tjej nu som inte har försökt men det... funderar faktiskt på att bjuda på frakten för jag blev så glad att hon inte var jobbig ;)
 
nej nu blir det sängen då alla redan sover! God NaTT!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!