23 maj 2013

hej hej bloggen!
 
Som jag skrev igår så har jag varit iväg hela dagen i malmö idag! börja dagen med att åka och lämna Isabell hos mamma och mötte upp babysis :) 
 
Vi körde lite över elva mot malmö, Jordan hade bilbingo i bilen så vi satt och leta efter kor, poliser, flygplan, kyrkor... ja... you name it ;) 
vi parkera vid kockums(?) där bigbro kom och hämta upp oss, vi åkte ut till emporia där vi åt lunch och titta i deras spajsiga leksaksaffär! jag åt en mega hamburgartallrik med bacon och massa gott men fick ingen bild på den för Babysis lunch slog min! ;)  vi stanna även till en runda vid Malmös "Grand Canyon" :) 
 
När bigbro skulle tillbaka till jobb (värsta flexjobbet!) så fortsatte vi till Turning Torso där babysis har sin lägenhet... vi bar ner en del till bilen och sen så gick babysis och Jordan till lekplatsen där, den är ju som värsta lekplatsparadiset! jag mötte upp kortfilmsregissören, pratade lite och fick ett "för"-exemplar av filmen. 
sen mötte jag upp dem igen :) 
 
vi fortsatte sen mot löddeköping där vi gick på stadiumoutleten och en runda inom centersyd :) 
 
 
Babysis "Lunch" :D
 
Malmös "Grand Canyon" :D
 
Lekplats deluxe!
 
Vid lekplatsen så var där även en lång och jätte mysig hängbro! :D Babysis gick bkom mig och då passa jag på att studsa! :) hon studsa upp och slog huvudet i "taket" hahahaha... dock så studsa oxå jag upp av "eftervågorna" :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!