8 Maj 2013

Hej hej hej hej hej hej hej hej
 
vad svårt det är att starta ett inlägg :) 
 
Idag har oxå typ varit en rätt slapp dag... jag har så ont i munnen! en visdomstand är på väg ut... de j*vlarna växer ju lite och så gör det skit ont och sen tar de paus för att senare växa lite till! 
försöker tugga all mat på andra sidan nu ;) 
 
jahapp då regnade idag... men de har ändå känts friskt och de hjälper ju alla med pollen allergi så :)
 
just nu är jag ensam hemma... Calle är iväg och lanar med killkompisar - hans tur nu att få vara iväg och träffa polare ;) jag och Jordan har haft mys kväll... ätit glass och godis och tittat på "planet 51" dock på svenska.. förstår inte hur de kunde casta Robert Gustavsson i svensk motsvarighet till Dwayne Johnson "The Rock"... ? kändes helt fel ;) 
nu sover kidsen och här är knäppt tyst... ja... förutom något smått dunkande ljud som jag inte kan lokalisera... precis som om något dunkar i källaren? vågar inte gå ner och ta reda på vad det är... det kommer lite då och då.. 
spooky... 
 
igår när jag var hemma hos mamma och pappa så hade de (eller babysis+pv) plockat fram en del gamla leksaker!! :D Jag äääääääälskar när de gör de!! jag får sån nostalgi!! :D de hade tagit fram alla mylittle ponys och smurfar :D 
Smurfarna lät jag var kvar ifall att min smurf-älskare- svägerska vill leka med dem ;) men de ponnys som var mina fick följa med hem :D 
Eller hur var MyLittleponys mycket finare 80-90tal? nu är de så smala och beniga :( 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!