Gröna fingrar?

storstädat hela huset... check! :) 
 
Igår fick Jordan hem en tomatplanta och en paprikaplanta från dagis... HJÄLP! vad tusan gör jag med dem? ska de vara inne eller ute? om de ska vara ute, ska de ner i jorden eller bli i kruka? vad behöver dem? mycket eller lite sol? :) 
 
Sitter och tittar på vagnar! Tror att jag har bestämt mig för en "Brio spin"... om jag inte har helt fel för mig så hade Lina en sådan innan till Vincent... Den verkar vara liten men ändå riktigt stadig.. lätt att köra och med en stor shoppingkorg under(viktigt när man promenerar till affären ;)) men vilken färg ska man ha? hade gärna valt en med rosa inslag men i och med att de kanske kommer en till i framtiden och jag tänker spara vagnen så känns det lite risky... fast killar kan ju ha rosa oxå ju! ;)
 
går och planerar lilla rummet i källaren som ska bli förvaringsrum... riktigt roligt! jag har fixat allt utan spackel och elsaker i rummet så det är mitt lilla projekt! :) Ska utnyttja rummet till max av förvaring! mäter, tittar ut och liknande :) har kommit på lite egna idéer oxå... ska visa er senare! ;)
 
Nä lite hemlock grove innan sängen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!