Operation

Herrej*vlar! med folk det var på pass avdelningen på polisen! :S 
Efter att ha velat ett tag så bestämde vi oss att vänta trots att det var 50personer innan oss! 
Men efter ett tag så kommer det fram en kvinna till oss och ger oss en tidigare kölapp! hon hade råkat dubbeltrycka när hon skulle ta! vi var de enda med små barn så därför hon valde oss :) tack tack tack! :) 
Så nu är Calles pass fixat... nu ska bara jag och kidsen ha... men de tar vi sen... calles var lite viktigare då han kanske behöver sitt tidigare...?
 
Vi kom hem efter 16... då hängde de svarta molnen i himlen och vi var inte det minsta sugna på att ta tag i stubben... jag, jordan och lilo gick istället iväg och köpte fredagsgodis :) 
sen har vi mest softat... 
 
Fick ett oväntat brev idag... Ett brev från sjukhuset med ett operationsdatum för Jordan! redan ibörjan av juni! det kändes som en käftsmäll... doktorn sa tidigast till hösten... usch vad allt blev verkligt med besök hos vårdcentralen för att lämna blodprov och alla "regler" inför operationen... Mitt mamma hjärta gör ont... och inte hjälper det att man berättar för Jordan att han ska opereras och han blir överlycklig och studsar upp och ner av lycka... han förstår inte... han förstår inte att han kommer ha riktigt ont i halsen efter... han tror att det är något roligt... visst det är ett lätt ingrepp men att se min lilla pojke sövas ner och så... det gör nästan fysiskt ont i mig! 
Och så får inte syskon vara med på sjukhuset! Så om vi inte kan lösa det med Isabell så måste jag vara där själv med Jordan :( 
nej jag får ta mig i kragen och vara stark! 
 
Kan berätta något som jag tycker är skit roligt! fast det är egentligen taskigt... haha! men för någon vecka sen så busa jag och Calle med Jordan i vår säng... gjorde kullerbyttor (de gör väl alla vuxna med sina barn? ;)).. Calle var så kaxig och tjataom hur stark han var i kroppen... Då så skulle vi se vem som var starkast och hade bäst balans! Då gör vi "halva bakåtkullerbyttor"(??) ni vet när man slänger upp ben och rumpa och spänner allt vad man kan och ska hålla de... man balanserar på nacke och axlar typ? (hahaha vad tusan kallar man det?!)  
i vilket fall.. Calle har jätte ont i sidan av sin nacke ända sen dess! mohaha!! jag pussar och tycker synd om honom men inombords så skrattar jag åt honom som var så kaxig! hahaha
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!