Väla Pink Party

Vilken kväll det var igår! :)
jag var orolig att det skulle bli jobbigt med allt folk, regn eller att Jordan inte skulle orka! Men nä, det flöt på bra hela kvällen :) 
 
Vi kom dit ungefär en timme innan showen börja.. kollade runt lite och norpa åt oss en reklamkasse ;) 
Ola och Nic hade lite "uppvärmningshow" och de var lika speedade som på bolibompa ;) 
 
Första artisten ut var Sean Banan, då stod vi en bit ifrån scenen... Jag höll Jordan mycket och dansade med honom för att han skulle se över folket... det var rätt jobbigt efter ett tag ;) 
Det var bra ös i hans låtar men dock tycker jag att Sean Banan borde inse att han är en barnartist... Det är inte helt okej att säga "håll käften och "Jävla idiot" inför barn... 
 
När han var färdig så passa vi på att äta! I resturangtältet så var där packat med folk! så jag placera Cecilia och Jordan vid ett bord och sprang runt och fixade mat :) 
Efter maten så insåg vi att en del folk satt utan för området uppe på en gräs backe.. vi gick ut (me dubbelkoll att vi kom in igen) och satt oss uppe på kullen... där var perfekt! Jordan kunde springa och leka i pausen och man såg hela scenen och storbildstvn! Ulrik Munther uppträdde.. jag som inte lyssnar på honom annars tyckte alla låtarna var likadana, kände bara igen "tell the world I´m here"... När han var färdig så gick vi in igen och lulla runt... tills det var dax för Eric Saade! då gick vi ut till backen igen ;) 
 
Jag visste att de var färdigt efter honom så när vi kom ut så såg jag en tjej som stod pressad mot stängslet med sin arm inkilad med mobilkameran i högsta hugg! Jag gick fram och fråga om hon ville ha mina biljetter och gå in och se Eric Saade... Snacka om att hon blev glad! :) vi såg dem när de kom in på området att hon och hennes kompisar bara studsa fram! haha så kul att göra någon så glad :) 
 
Eric var riktigt bra, han blandade nya och gamla... Han körde även gamla "jag-låtsas-att-jag-är-färdig-och-går-ut-men-överaskar-med-att-komma-tillbaka-för-nån-låt-till-tricket" så vi och Jordan ropa "En gång till" flera gånger och Jordan pratar än idag om att han kallade in honom igen ;) 
Just när den sista låten var slut så smällde de värsta fyrverkeriet! Det var så mysigt att sitta där på kullen och kolla :) det var ju färdigt kl 23:00 men ändå inte så värst kallt ute :)
 
Nic och Ola i fina pink-party kostymer :)
 
Sean Banan :)
 
Vår utsikt :)
 
jordan rockar loss till.... Manboy? :D
 
Pang! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!