12 okt 2013

Hej alla!
 
igår var en helt galen dag.. jag hade ingen tid alls att sitta vid datorn! :)
först plugga jag... sen var jag hos spåkvinnan...
fick veta en hel del grejer...  spooky grejer ;) haha... 
 
jag hann även med ett besök hos micki och klippte mig! :) 
det blev jätte bra och nu känns håret så där mjukt och slätt... jag är ju riktigt dålig på att ta mig till frisören! jag brukar få infall och göra det själv! :S men nu har vi bokat en ny tid i december så nu ska jag bli duktig ;) 
 
ett besök hos mamma och pappa och senare på kvällen åkte vi till Paddy och Lina, Richard och Amanda var oxå där... även en kompis till vincent så de var 6 barn som härjade runt! oj oj ;) 
De bjöd på hemmalagade hamburgare... såååå gott! 
vi kollade även röglematchen och fotbollsmatchen... vid ett tillfälle båda två på en gång! hahaha.... 
 
Idag är Calle iväg med killarna... jag och kidsen har varit på lerbergets bytardag... vi kom nog dit rätt sent för de var väldigt utgallrat där... mycket folk och varmt! ingen höjdare... vi köpte lite böcker och Jordan köpte ett bilgarage... 
 
just nu chillar vi lite och senare ska vi gå ner i Höganäs... de firar 25 000 invånare! så Sean Banan kommer hit och uppträder :D Jag drar med mig Lisa... hon vill ju så gärna se Sean Banan! hahaha ;) 
 
Ikväll så är det tjejkväll som gäller! ska hem till Elin och Sandra! :D vi blir nog ett helt gäng och de ska bli så kul! :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kanske lättare att gå på bytardag utan barn & barnvagn...bara ett tips! Jag var där när de öppnade, visst det var lite kö ( mycket folk!!) men jag gjorde jättemånga fina fynd!!

2013-10-13 @ 12:30:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!