1 sept 2013

Hej
 
Igår blev det inte något bloggande... och jag har varit lite disträ här på bloggen senaste veckan... men nu ska ni få reda på varför!
 
om ni kommer ihåg så gifte sig en av mina bästa vänner sig i början av sommaren... de var ju en 30års-fest som blev ett bröllop! alltså INGEN visste om att de skulle gifta sig :)
 
I samma sekund som min vän Malin kom ut i sin bröllopsklänning så vände jag mig till tjejerna och sa "vi måste anordna en möhippa"! hahaha... 
Jag samla lite kontakter på bröllopet...
 
och efter två veckor så drog jag igång planeringen! 
De har varit väldigt fram och tillbaka hela sommaren då det var svårt att hitta en dag som passade... 
diskussioner med tjejkompisar och med Malins man Johan så hitta vi äntligen en dag som passa... igår då... 
 
När de var fixat så skulle allt annat omkring fixas... som tur är så har jag ju Lisa som är proffs på mat och hon styrde upp världens bästa picknick och Cecilia som är så himla påhittig och hjälpte mig med outfit till malin och massa annat runt omkring. 
:)
 
Vi lurade Malin till knutpunkten igår, hon trodde att hon skulle följa med mig och Calle för att klättra och sen gå på födelsedagsfest för honom på kvällen... ;) men istället för att möta upp Calle så flög ett helt tjejgäng på henne i stället! haha.. "var är Calle? blir det ingen fest?" hahah :D
 
Vi åkte över till danmark där de var mycket bättre väder än i sverige som tur var, vi åkte upp till bakken... hade picknick och en liten stund där Malin fick paket som innehöll saker som symboliserade olika minnen hon hade med oss :) efter det gick vi loss inne på bakken! inga köer så de var perfekt! :D den roligaste karusellen var nog spökhuset, den åkte jag med Cecilia och hennes panik skrämde ju skiten ur mig ;) vid ett tillfälle så knockade vi varandra i huvudet bara för vi kasta oss in mot varandra i vagnen hahaha... 
 
när vi var färdiga med bakken så åkte vi hem till helsingborg, alla var väl rätt färdiga så vi köpte med mat från mcdonalds och gick upp till Cecilia och åt och snacka fram tills klockan blev halv 3 :) 
 
Jag hade riktigt roligt och de var klart värt dessa nästan 3 månader av planering :D det är så roligt att "bli liten" igen och bara åka karuseller med sina tjejkompisar :D  De var verkligen en kanon dag och jag hoppas att Malin tyckte de samma :)
 
Del av tjejgänget som väntade på att Malin skulle komma :)
 
Malin fick "rock-brud"-tema och hade en svart tiara med turkost glitter och ett turkost band vi beställde från USA med texten "Fru Stenberg"
 
I parken, förbereder picknicken
 
jag och Malin taggade i kö! :D
 
 

Kommentarer
Postat av: Fru Stenberg

BÄSTA dagen!! =D <3<3<3

2013-09-01 @ 21:52:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!