12 sept 2013

Hej! 

Blev inget bloggande igår... Var igång från morgon till kväll... De som tror att man glider hemma när mammaledig har såååå fel! Speciellt när de är en ettårig! Som tur var så var Jordan hemma igår, så han hjälpte mig att se efter Isabell medan jag laga mat... Hon ska gärna hänga i benet på mig :) känna på ugnen riva ut allt i lådorna.. M.m... :) 

Var iväg på skateparken oxå igår... Oj med barn där var! Men undrar om föräldrarna vet att deras barn åkte utan hjälm?! Där var många som la hjälmen direkt när de kom dit! :S livsfarligt ju! Om så Jordan skulle vara 30 så hade jag tvingat på honom hjälm där! 

Dagisinskolningen går utmärkt!  Isabell är inte så "tam" än ;) hon ska gärna ta plats, roffa åt sig leksaker och tränga sig först i kö till frukten! Haha.. Hon lär sig snart att "vänta på sin tur" :) 

Om en timme ska jag dit igen och hämta Jordan... Laga tidig middag och sen köra bort kidsen till mormor och morfar.. Det är föräldramöte ikväll så... Calle jobbar över mkt i nu... Tufft att ta hand om allt här hemma morgon till kväll... Jag hade velat ge en stor kram till alla ensamstående föräldrar! De måste ju ha några övernaturliga krafter! ;) Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!