13 sept 2013

Hallå allesammans!
 
fredagen den 13de idag... jag har inte märkt av någon direkt otur! ;) 
 
Idag var första gången jag gick ifrån Isabell på dagis... det gick kanon! dock så blev hon arg när vi skulle hem ;) detta känns som om inga problem ;) 
 
Ikväll så har jag och kidsen varit på fredagsmys hos mamma och pappa, alla mina syskon var där (och alla hundar ;)) så de var hålligång! ;) 
Känns skönt med en lugn helg när jag har varit ute två helger i rad nu :) dessutom så blir det nog utgång nästa helg så man får hålla lite paus ;) 
 
Calle är iväg och träffar killkompisar så de är riktigt lugnt  här hemma ;) jag ska se något avsnitt av "Modern Family" och sen ska jag krypa ner i sängen... 
 
Idag var det kyckling i linas matkasse! helt okej skulle jag säga... dock så ringde jag och avsa mig från deras kassar helt... hade nog för höga tankar om det.... 
 
Idag hade äntligen Calle tid att byta duschslang i vår dusch! vår gamla var i sönder och det sprutade på alla håll och kanter! När jag duscha barnen så duscha jag samtidigt (med kläderna på!) :) Och när man väl duscha själv så fick man kallsupar hela tiden! inte så ofta i en dusch annars ;)
 
nej nu får jag se lite på tv innan det är dags att sova! god natt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!