14 sept 2013

Hej! 

Imorse vakna Isabell dunder förkyld! Haha det slår ju inte fel... Gått fyra dagar på dagis och redan förkyld! Trodde ändå att hon var lite härdad av Jordans dagis bakterier men icke! 

Vi har tagit det rätt lugnt idag... Vi var iväg på Jordans fotbollsträning imorse sen var vi mest inne och städade under dagen... Vi lekte vår "städlek"! Jordan är riddare och har sin riddar-väska (tygkasse) sitt magiska svärd (skohorn) och ska rädda drottningens (Isabell) skatter (babyleksaker) i de mörka grottorna (under soffa,bord M.m) innan den hemska draken (dammsugaren) kommer och slukar dem! Haha... Det är väldigt effektivt och Jordan älskar det! ;) 

När jag städa så blev jag så frustrerad på vårt soffbord, har aldrig gillat det! Stort och ivägen med glasskiva så jag fick ett spontant ryck och la upp de på Höganäs köp och sälj! Inom en timme var det sålt! Haha... Fick ringa Calle och förvarna honom om vad jag hade gjort så att han inte skulle få en chock när han kom hem ;) 
Nu vill jag hitta ett vitt mindre soffbord! Gärna runt! Hmm... Ut på jakt! 

Nu ikväll så åkte vi på sommarens antagligen sista grillning... De var gott! Och det serverades äppelkaka till efterrätt! Guuuud vad gott det var! Jag åt fyra bitar under kvällen! :D 

Nu ska jag umgås med Min man som alla rycker och drar i ;) innan det är dags att sova... God natt! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!