7 sept 2013

Heeeeeeeeeeej....

Känner mig lite "eeeeehhh" idag ;)
Kom i säng kl 3 i natt... Varit svintrött hela dagen... Var ju på fruhippa förra helgen... Likadant då... De är inte att jag dricker mycket alkohol.. Utan de är att jag pallar inte att vara uppe så länge utan att bli mega trött dagen efter... De är det tråkiga med det, att dagen efter får man knappt gjort något... Nåja nu så är sommaren slut och de kommer mer att bli mysiga hemmakvällar framför en film :)

Men kul var det igår! Mötte upp Elin i HBG, vi tog oss till Nella som var hos sin syster och där var vi ett gäng som taggade inför konserten!

Väl på the tivoli så var där inte så mycket folk.. De krocka lite med en annan hiphop artist som uppträdde i Malmö.. Men de var skönt på ett sätt :)

Wayne Wonder var kanon live! Hans låt "no letting go" får mig att tänka på sommaren när jag och Calle blev tillsammans <3 så när han sjöng den så fick man rysningar! :)

Nu är det bara jag och Jordan som är vakna ;) så vi tänkte krypa ner i min säng och spela lite iPad spel och titta på "TBBT".. Imorgon ska inte Calle iväg så då har vi planerat in en redig fixar dag! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!