Panik!

Som ni kan förstå så har jag inte varit super pigg idag... Kom i säng lite över tre och några cider på det och sen vakna vid sju... Ingen bra blandning ;)

I förmiddags så tog jag det rätt lugnt... Jordan myste framför film i bara kalsonger och jag la Isabell för att vila vid elva... Tio över elva ringer min telefon... De är bigsis som ringer och frågar var vi blev av? Då får jag panik och inser att det är aprilias barnkalas!! Jag har varit så inne i planeringen av fruhippan så jag trodde att kalaset var längre fram!

Kasta mig upp och sa till Jordan att göra vid sig! Tog fram kläder, väckte Isabell, gjorde "kalas-frisyr" på Jordan (mkt viktigt)... Hade ingen present och enligt Jordan kan man inte gå på kalas utan present! Så kasta oss iväg till Ica ( tack o lov för självscanning) sprang in och som tur är har de det legot som aprilia gillar!
Sen kasta oss till kalaset! Jordan skällde på mig "mamma du får faktiskt hålla koll på när jag ska på kalas!" :)

Usch så hemsk jag kände mig! Men från bigsis telefonsamtal och vi kom till kalaset gick det 20min så jag tycker att jag var supersnabb! :) allting blev bra :)

Vi hälsa på mamma och pappa en runda när vi ändå var i området..

När vi kom hem så hade Calle kommit hem från att ha varit iväg med killarna... Då la jag mig på sängen mest för att sträcka ut mig... Sluta att jag sov tre timmar! Haha..

Ska se ett avsnitt av tbbt och sen sova igen... Tro mig, jag är supertrött trots de tre timmarna! :)

God natt!


Isabell och "Pappi" körde på samma frisyr idag! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!