18 april 2014

Hej hej mitt i natten! 

Anledningen till att jag fortfarande är vaken är för att vi har fastnat för en ny serie... "Breaking bad" på netflix... Den är rå, spännande och totalt beroende framkallande ;) 

Idag har vädret varit lite lurigt men för det mesta fint så vi passa på att fixa i trädgården innan sommaren... Räfsade, klippte gräset, slängde skit på tippen, skurade träterassen och montera upp studsmattan :) imorgon kommer det vara ännu bättre väder så då får utemöblerna åka fram :) 

Svärmor och hennes man var förbi en runda med en påskblomma och påskgodis med peng till barnen :) de har nu kommit på att de ska spara ihop till en rutschkana! Haha eller mest Jordans idé... Isabell säger mest "vill ha!" När vi pratar om de så de låter som om hon är med på brorsans förslag ;) 

Kenza åkte ur "lets Dance" ikväll :( så tråkigt! Nu finns det ingen anledning att se de för alla vet nu att Benjamin kommer att vinna för att alla småtjejer älskar honom... Jag bitter? Kanske ;) 

Ikväll har jag suttit och förberett den stora påskägg-jakten imorgon! Jag gör ju ledtrådar som kidsen får leta upp i ordning i hela huset och trädgården tills de hittar påskäggen! Jordan äääälskar jakten :) 

Konstnärligt va?! ;) 

God natt! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!