2 april 2014

Hej alla! 

Gick ni på något aprilskämt igår? Jag gjorde inte det... Dock så försökte Jordan 16367gånger med att jag hade kobajs och spindlar i håret ;) 

Har kommit hem från mamma för ett litet tag sen... Har suttit hos henne så hon inte skulle vara ensam, vi hann igenom "12 years a slave" och "the butler" :) 
Hon var lite piggare nu ikväll då hon somnade hela tiden i förmiddags... Förhoppningsvis är hon ännu bättre imorgon! Hon har fortfarande inte fått nått besked... Vi får väl vänta lite längre på det... 

Blev kontaktat av ett produktionsbolag idag ang en musik video... Kul! Så fick jag veta att de var en kurdisk(?) artist och videon var planerad att bli stor i hemlandet! Eeeeehhh okej fine... Men när produktionsbolaget inte hade inspelningschema eller inspelningsplats eller kunde säga vad min lön var eller ens hade ett kontrakt på videon till mig så tacka jag nej :) de verkade inte ha det så bra planerat! Haha :D 
Men ändå kul att de ville ha mig :) och de är jag tacksam för! 

Har fått ett tips på en bra praktikplats dessutom! Ringde dit idag men personalchefen var ledig tills fredag... Så håll tummarna på fredag! 
Jag har ju sökt praktikplats på kommunen dessutom, men de ger inte ens tid att svara på emailet de bad mig skicka till dem... Dålig stil! 

Nu ska jag sova! God natt alla! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!