29 april 2014

Hej hej
 
Nu är det visst sista dagen som de ska vara så fint väder... eller det ska väl fortfarande vara hyfsat fint men de ska bli mycket kallare... jag njuter varje sekund av det underbara vädret... älskar att vakna upp av solens strålar på morgonen (vi har ingen rullgardin just för jag älskar att vakna upp till ljuset) :D 
 
Imorgon så är det valborg, och sen är hela familjen ledig tills måndag! :D 
underbart, underbart! :) 
 
Nu ikväll så tog vi en långpromenad genom skogen och ner till havet... passade på att plocka en massa tallbarr! okej okej nu kommer ni tycka att jag är tokig...
Men Calle har en hemsk träd-pollenallergi... det sätter sig i ögonen, näsan och på andningen... vi har testat alla möjliga mediciner men inget hjälper.... men så läste jag på nätet att många hade testat att göra "tallbar-vatten" och det var helt magiskt bra enligt dem! så varför inte prova?! :D Calle får vara försökskanin nummer 1 ;) 
Man lägger tallbarr i en kanna vatten och låter det stå över natten... sen silar man bort tallbarren och dricker vattnet lite då och då under dagen så ska det visst hjälpa.... jag kommer återkomma med resultatet ;) 
 
Calle sitter och spelar med killarna... och eftersom vi är väldigt trogna varandra med att inte tjuvtitta på "våra" serier utan den andra så vet jag inte riktigt vad jag ska göra... det blir antagligen att se nån film... eller testa "the sopranos"... jag har aldrig sett den serien och den var väl en av de populäraste? 
 
och en glassbåt till de såklart! ;)
 
mitt nya hår! så lent och perfekt färg! :D älskar att dra fingrarna igenom det nu när det är nyklippt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!