7 april 2014

hej hej
 
det var visst inte bara vinet som gjorde mig hängig igår... en förkylning smög sig på sakta! :S 
typiskt just när vi ska till london denna veckan, men de är OK... känns mycket bättre att få förkylningen nu så jag hinner få bort den än att jag hade vaknat torsdag morgon med den! ;)
SÅ idag har jag snorat på bussen och i skolan.... kul... värsta sån rinn-snuvan så man måste dra upp de i hjärnan tusen gånger eller snyta sig en miljon gånger... håller redan på att förvandla min näsa till clown näsa! 
Men Calle är så snäll och go mot mig... tar det tyngsta här hemma så att jag kan få vila och bli frisk <3
 
har haft en frans-kund idag och pyntat påskriset (i och med att vi inte ska vara hemma så mycket denna veckan så fick de komma upp redan) köpte två påskris i blommaffären fast det är så otroligt onödiga pengar när man kan typ gå ut i trädgården och ta själv... Men i och med att jag är lite hängig så fick de bli köpe-påskris i år ;) 
 
Så nu ska de börja sälja Victoria Secret dofter på Ica maxi.... kul...eller inte.... okej okej de är lättare att få tag i dem men de tar bort lite av känslan då de inte känns lika "exklusivt" ;) haha...
 
Nej nu ska jag bombadera min näsa med nässpray och idominsalva och krypa ner i soffan med té och se nån film på flixen... jag har längtat efter det hela dagen! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!