30 aug 2014

urk vad jag inte ville gå upp när klockan ringde i morse! 
men det gick! 
ser framemot att få sova imorgonbitti! om kidsen vaknar tidigt så kommer jag sätta på tvn så jag får slumra till nio iaf ;) 

direkt när jag gick upp så gjorde jag ett ljummet glas vatten med en hel citron pressad i... har läst en lång lista vad de gör bra med kroppen och faktiskt har jag kännt mig pigg idag... kanske placebo men det funka ;) de var en massa med bla matsmältningen, energi, salivenoch så! ska försöka hitta listan igen... tänkte att de kunde vara bra att göra det till en rutin! 

var iväg på matchen, de gick bra förutom att en man i motståndarnas gäng gav mig creepy blickar hela tiden.. come on liksom! jag är där med min man och våra barn på en barnfotbollsmatch! synd att jordans lag inte vann över dem! ;) 

när vi kom hem så kom min svåger förbi... alla som känner min svåger vet att han har ingen tid i världen! han pratar så snabbt och är så stressad att man nästan får magsår av att vara i samma rum som honom! haha ;) men de var jätte kul och jag hann få ett namn på en person jag kan skicka en intresseansökan till på hans jobb :)
Mittemellan brödernas snack ;) 

på eftermiddagen åkte vi ut till lerberget där det var invigning av de nya sportcentret! de var lite jippo med parad som Jordan var med i och en vänskapsmatch :) 
och en massa annat ocå som uppvisningar, brandkåren, hoppborg och så :) 

nu ikväll så har vi mest myst... det bästa med hösten! :D vi åt middag och sen satt hela familjen och såg en film tillsammans med tända ljus och lördagsgodis :) 

lite bilder från idag! 
jordan har typ gått i fotbollskläder hela dagen :) 

Isabell struntade i fotbollen när hon kunde leka med paraplyet i stället :) 

tända ljus är bland de bästa som finns :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!