7 aug 2014

hej bloggen! :) 

äntligen börja det hända lite på jobb-fronten! igår sökte jag ett jobb på ett väldigt stort företag... tänkte att det var ett rätt eftertraktat jobb så jag kunde bara gå vidare och glömma det... men idag ringde dem och jag fick göra en telefonintervju som är första steget i en lång anställningsprocess... rekryteraren tyckte att jag passa men nästa chef var tvungen att godkänna mig om jag skulle gå vidare... efter baranågra få timmar så fick jag ett email om att jag hade gått vidare! så nu ska jag på ett anställningsevent nästa vecka! 
det verkar vara rn lång väg att gå innan man får jobbet och jag slåss mot många andra! men detta var vad jag behövde för att piggna till igen... inte för att jag har varit deppig men man blir lite trött på att ens viktigaste för dagen är att komma på vad man ska äta till middag på kvällen... man hamnar lätt i en arbetslöshet-slö-dvala... 

jag och kidsen har mest fixat, gått på promenad, pysslat idag... nu ikväll passa jag på att låna in grannbarnen ;) så alla fyra kunde leka lite :) 
de behövde Jordan och Isabell :) 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!