14 jan 2014

Hej hej
 
som vanligt ska jag väl gnälla om att tiden inte räcker till? hahaha... för det gör den inte!
 
ännu värre är det att dagis ringer precis på lunchen och medelar att Isabell har feber.... inte så kul.... så jag missade eftermiddagslektionen... tack och lov för email! så jag fick iväg mitt arbete samtidigt som klasskompisarna kunde skicka info om lektionen till mig!
 
Nu ikväll har jag kört "a la korvstoppning" inför marknadsföringsprovet imorgon.... jag tycker att jag har rätt lätt för det så de ska nog inte bli några problem... 
 
Var innan idag och hjälpte mamma att ta ut alla hundarna på en promenad... hennes, bigsis och Lilo... så totalt 5 hundar! haha... jag gick med Lilo och Bigsis valp molly.... Tackvare molly så kan jag nog gå ner några storlekar i vantar.... hon drog och kopplet var snurrat runt handen så det kändes som om hon skulle bryta benen i handen ;) 
 
och vet ni vad! Jag ska starta företag! yepp! Har funderat en del på det (sent på nätterna när jag inte kan sova och kommer på såna idéer...) jag har haft företag innan men då var jag inte så insatt i det som nu... dessutom så är detta en helt annan bransch ;) ska göra lite mer research sen får ni veta ;) 
 
Fick mina nya löparskor igår... (ska visa er!)  men jag har inte kommit till att testa de ute än.... men de är fina! :D
 
nej nu ska Lilo ut en sista gång, nappflaska ska fixas, sminket ska bort och tänderna ska borstas.... 
sen ska jag sova! :D
 
god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!