19 jan 2014 -gårdagen

Hej hej!
 
Hann inte blogga igår... vid 13tiden så åkte vi till malmö med bigsis+barnen och mamma,pappa :)
det har ju snöat så himla mycket men tyckte ändån att vägarna var fina... de värsta var när där var drivsnö...
 
Vi kom hem till bigbro... och träffade lille Dexter! åååhh vad fin han var! sååååå liten och snäll :)
Isabell var först lite avvaktande mot honom men när jag höll Dexter så gick hon fram och pussade han och klappa han på huvudet :) 
Tänk nu är de 5 kusiner i min familj :D
 
vid 17 åkte vi vidare till malmö arenan för att se "disney on ice"! och det var riktigt bra! men de är ju disney så jag visste att det skulle vara en upplevelse ;) Mimmi och Musse var värdar och kom mellan nummerna.... Isabell blev helt tokig och ropade "Mimmi!! Mimmi!!" och vinkade för fullt! hahaha... Behöver jag säga att Mimmi är hennes favorit? ;) 
Men de var såååå sjuuuukt dyyyyrt där! Som tur var så hade jag med godis och dricka till showen... men jag hade lovat Jordan att han fick köpa något litet där.... Han ville först köpa en snurra som lyste... men när jag såg att den lilla saken kostade 160kr (och efter erfarenhet går i sönder nån vecka efter) så höjde jag lite så de köpte varsitt gosedjur i stället... :) 
 
Det blev McDonalds på vägen hem och när man var hemma vid 22 så satt jag mest halvdöd i soffan och kollade på familyguy :) 
 
Jag och Dexter tar en SELFIE!!! hahahahaha
 
Isabell satt i pyjamas på arenan! Ny blöja i pausen och värmde vällingen på mcdonalds innan vi for hem så det var perfekt! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!