27 jan 2014

hej hej!
 
Pjuh! precis fått iväg en inlämningsuppgift till skolan... de var om att kunna skriva en massa dokument för kommunen.... lärde mig en viktig sak... att jag aldrig vill jobba på kommunen! hahaha ;)
 
Och idag har det snöat ännu mer.... när jag var ute och körde innan så höll jag nästan på att slira in i en stopp skylt... hmmm... 
Jordan passar på att få ett hål i sina vinterkängor! :S gaah! så de blir panik ut och shoppa nya skor till honom efter skolan imorgon! :S Och ett minneskort till pappas kamera! *inte glömma inte glömma*
 
Idag insåg jag att Melodifestivalen börjar till helgen.... i malmö!! åååhh... det har varit så mycket på sistonen och de brukar inte börja i malmö så jag trodde att jag hade tid... kollade biljetter idag... men där var bara platser allra allra högst upp... surt... nåja kanske lika bra... jag har ändå helgen fullplanerad så ;) 
 
Jordan blev lite besviken över melodifestivalen... men de glömde han snabbt när jag berättade att han hade fått en plats på simskolan! :D Jag tror att han kom in som reserv för vi ansökte lite sent och jag har hört att det är ett väldigt tryck på att få en plats där... :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!