28 jan 2014

Hallo! 

Det har varit en bra dag idag, jag har känt mig väldigt glad! Kändes som ett tag sen... Men jag har börjat slappna av och börjat lita på tron att allt löser sig... You got to have faith! ;) 

Var en rolig dag i skolan och på lunchen fick jag tag i vinterskor OCH fotbollsskor till Jordan :D och ett minneskort till pappa ;) 

Ikväll var jag hos mamma och pappa... Hjälpte mamma med att få fina naglar inför deras Malaysia resa :) skulle planera ett "hund-schema"... Dock sluta det med att jag gick med på att en av hundarna... Stina... Ska bo hemma hos oss... Yepp, Stina är den som jag kallar för cp-hunden... Hon är jätte snäll men hon lider av depression och kan äta upp ALLT! Stenar,skor, mattor, hundbäddar M.m... Och så ska hon ha medicin mot sin depression varje dag oxå... Men det kommer att bli bra! Jag får bara se till att det inte ligger något framme alls som hon kan äta ;) 

Köpte en ny tunika/klänning på lager 157 i söndags... Omg vad bekväm den är ihop med leggings!! Måste köpa fler i andra färger! ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!