29 juli 2014

hej alla! 

i lördags bestämde vi lite sådär halvspontant att vi skulle åka till Malin o Robert i linköping! jag och Lina hade pratat om det sen april? maj? för vi skulle lämna bebissaker till Malin som ska ha bebis i slutet av augusti.. :) 

så jag, bigsis och Lina åkte upp, vi kom lagom fram till middagen på kvällen ;) sen satt vi och drack vin (inte malin då då;)) och prata sent ut på natten :) 

morgonen efter åt vi frukost och åkte ut till "gamla linköping"... vi fika där och kollade runt i de gamla butikerna tills det blev för varmt... vi löste det med att åka hem och ta ett dopp i poolen :) 
sen var det dags att åka hem igen... ett kort litet besök.. 
så fort vi rulla ut från parkeringen och Malin gick tillbaka, då kände jag starkt för att stanna bilen och slänga in Malin i bakluckan och kidnappa med henne till höganäs! de blev en sån saknad... :/ vet att de kommer ta ett tag tills nästa gång vi träffas... :/  

resan hem gick bra, förutom att vi hamna i värsta blixt-ovädret utanför jönköping... det sluta inte blixtra en sekund och det regna så mycket att jag inte kunde se något!! men jag höll avstånd och fick ligga i 60 på motorvägen tills det gick över... 

igår var jag helt slut efter körningen så jag somna mot calles bröst framför tvn.. :) 

idag har det varit rätt slapp dag hemma i mamma och pappas trädgård :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!