21 maj 2014

Hej hej

Idag har det varit sommar! :) de vet jag för jag gick och svettades på praktiken ;) 

Bigsis och bigbro har fått med mig att anmäla mig till malmömilen!! Jag vet! Maja Lilja springa? I ett lopp? En hel mil? ..... Jag har ställt mig själv de frågorna oxå många gånger ;) men de är mest för att de är kul! Jag inser ju själv att jag aldrig kommer hinna bli så tränad att jag springer en mil! Men mitt mål är att ta mig i mål... Efter att ha varit sjuk i flera veckor så kändes det rätt hopplöst... Men nu har jag börjat! Igår sprang jag 2.35km och idag 3.09km! Det är kämpigt men jag ska försöka att få upp ett hyfsat flås till dess :) 
Springer med runkeeper! Så roligt! Man ser ju exakt sträcka, tid m.m :D varför har jag inte kommit till att testa den appen innan?! :) 
Igår sprang jag i skogen... Idag slog jag två flugor i en smäll, tog med Jordan som cyklade med mig så han blev lite rastad oxå ;) 
Ett av mina största problem är att jag får  sånt hemskt håll... Riktigt störigt! Så har ni något tips mot de så kom med dem! 

Nu ikväll efter springrundan så har jag duschat och gjort hårinpackning, pratat med Elin och sett ett avsnitt av BR... Klockan gick fort ikväll så de får bli en sen kväll... Men annars har jag lyckas till att lägga mig vid elva :) 

God natt! 

Någon annan som oxå alltid blir knallröd i ansiktet under träning? :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!