2 okt 2014

Hej hej
 
Vilken stressdag igår! :)
 
Dagen börja som vanligt tidigt... upp och cykla och lämna kidsen på skola/dagis, men istället för att cykla hem igen så hoppa jag på bussen för att åka till hbg och gå på starta-eget-info-möte...
Mötet var bra men jag visste så gott som allt redan... dock fick jag veta att skatteverket håller lite kvällar oxå om lite mer ingående saker och det är precis vad jag är ute efter! :D perfekt! 
Jag tror att när det kommer till bokföringen och alla regler så kan man inte få tillräckligt med kunskap :) 
 
efter det så var det att ta bussen hem och hämta kidsen, göra mellis, städa och laga middag sen fick jag kasta iväg mig med Jordan till fotbollsträningen... frysa som bara den och sen hem för att svira om för att gå på biodejt med alla mina syskon! :D yeap! :) Var kul att vi fick ihop en tid då alla fyra kunde gå :) vi såg Maze Runner... den var bra... ingen "wow" film men bra :) 
 
Jo vi hade ju IKEA eventet i förrgår kväll oxå! det var super! man fick en massa ideér :) 
När vi gick och shoppa efter så hitta jag en korg inne på fyndet, jätte fin! jag köpte den men när jag kom hem så kunde jag inte hitta den någonstans :( den är med på kvittot så jag har antagligen tappat(?) den någonstans vid korv-glass avdelningen? :( riktigt tråkigt... kan inte förstå var den har tagit vägen... 
Men Ikea hade fått in lite mysiga Halloween lyktor! :) inte för att jag pyntar så direkt till halloween men liiiiite är ju roligt :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!