6 okt 2014

God Morgon Bloggen!
 
Igår så var det inspelning igen! Och vilken tur vi hade med vädret! Det var jätte varmt och soligt :) 
Jag och Kristian packa ihop oss och alla mickar, kameror m.m. o åkte ut till Saxtorpsskogen för att filma.
Det var en jätte rolig dag, men det roligaste var väl när jag ramla ner från trädet! Eller ja de var väl inte så roligt för mig just då men de måste ju sett hemskt roligt ut! Synd att inte kameran rullade då ;) 
Jag skulle ju då klättra upp i ett träd, kom inte upp och då lutar Kristan en stor stock upp på grenen jag ska komma upp på... jag klättrar upp så jag står högst upp på stocken och håller i en gren i trädet. Jag är kanske runt 180cm upp? då börja stocken knaka och knäcks! haha jag faller rakt ner, landar med fötterna först och ramlar runt på ryggen :) Det gick ju bra, jag fick rivmärken och blå märken över hela kroppen och så kötta jag upp en liten skinflik på fingret som svider som in i :)  Men bara jag tänker på hur det måste sett ut så skrattar jag! tänk om de hade kommit någon som gick förbi och sett det hela! hahaha Kan ju tilläga att jag hade klänning, massa smycken och var stylad :D
 
Man kände sig lite malplacerad igår klädd så här i skogen ;)
 
Hela kvällen så gnällde jag sen över mitt finger till Calle... Han gav mig ett hello kittyplåster och så blåste han på det periodvis under resten av kvällen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!