17 sept 2014

Hallo!
 
Idag skulle jag egentligen hem till mamma och pappa för att få hjälp av pappa med min cykel... men han ringde imorse och berätta att han hade ett möte att gå på så... 
Jag pysslade lite med min cykelkorg... beställde lite färgpatroner till skrivaren och lite annat kul som jag egentligen inte behöver.. ;) lite grejer från lyko ;) :)
 
 
kollat vilken disneyprinsessa jag är, vad mitt disney IQ är och att jag har väldigt mycket gemensamt med Spongebob fyrkant... ;) gotta love onödiga grejer på facebook ;) samtidigt som jag har gått igenom ams.se typ 64 gånger idag... yepp yepp här är vi produktiva... 
 
Var på Jordans första kvartsamtal... snacka om att lillkillen svettades! haha.. det var nog nervöst att sitta med fröken och mig... men allt gick bra, fröken hade bara bra saker att säga :) 
 
Nu ikväll så var det dags för föräldramöte, fick skjuts med grannarna som tur var så Calle kunde ta kidsen i bilen till fotbollsträningen :) 
 
Pimpade min cykelkorg under dagen... lite sprayfärg jag hade hemma och så återbruka jag ett par tygblommor jag tänkte kasta! :D Jag och Isabell kommer att ha den sötaste cykeln när jag är färdig ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!