Confessions of a Shopaholic

vi såg den igår... eller ja nästan hela för de börja åska o blixtra som bara den så då våga vi inte se mer utan släckte ner....   den var bra de jag såg :) över mina förväntningar.... odck mår jag skit dåligt när jag ser hennes köp beetende.... handla på kreditkort o nio olika! shit... om jag ska vara ärlig har jag oxå kredit.... jag har ett H&M mauritz konto som jag kan beställa på.... men jag har blivit lite anti de.... de är inte lika roligt att beställa kläder på nätet som att gå runt o shoppa i butik... dessutom så har jag blivit mer skeptisk o vill gärna hålla i kläderna innan jag köper dem...
sen slipper man tänka på kredit skulden dessutom... :)

i filmen hade tjejen hur mkt kläder som helst men hon köpte nya hela tiden... sånt beteende mår jag lite dåligt över oxå... för  hela världen är så överkonsumerande, o jag menar om man har pengar över varför inte göra något vettigt av dem?
som när jag var yngre... jag o calle bodde fortfarande hemma o båda jobbade... vi hade väl ut nästan 30 tillsammans....
men på något jäkla sätt så lyckades vi spendera allt... dock spara jag någon månad pengar till mitt kökort så de kunde jag betala men ändå... man mår dåligt när man har haft mycket pengar o bara slösat bort dem :)
men tillbaka till filmen! filmen var bra o rolig! sen är ju Isla Fisher så otroligt söt oxå ju!Kommentarer
Postat av: Ellen

Såg den också här om dagen och man börjar ju tänka, fast jag tänkte mera på den tomma känslan man får när man köper nåt man inte behöver.. Fast filmen var väldigt bra, man jag gillar nog boken bättre.

2009-08-13 @ 16:43:47
URL: http://rainoverme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!