Engelska WallanderFick ett samtal av en ansvarig på produktionsbolaget som gör "Wallander" filmerna... Det är samma produktionsbolag som nu ska göra tre nya av de Engelska wallander...

Jag har inte riktigt fattat grejen med detta... okej att Wallander är bra och att engelsmännen vill göra sin egna Wallander... men varför filma i Sverige? kommer det inte att synas att de är i Sverige? lite knäppt att det är Engelsmän då?
Och sen... kan inte engelsmän bara lära sig att läsa undertexter och se Svenska Wallander?
Nåja jag har aldrig sett en Wallander film så jag kanske inte fattar hela grejen ;)

De ville iaf att jag skulle komma och jobba med dem... är ärligt talat inte super sugen för att de är så j*kla långt ner i skåne, dessutom inte så bra betalt... men samtidigt så är de en jätte bra grej att ha med på sitt "Casting CV" då det är så stort och känt...
De ville att jag skulle komma redan på måndag... ska jobba då så jag kommer att tacka nej de men säga att de gärna få kontakta mig igen... så får vi se hur ödet utspelas ;)


Wallander Prästen är den jag var med i sist... ja få tillägga att min bror följde med mig den dagen för det var mitt första "film jobb" så han är oxå med på ett hörn.... måste skriva det annars blir han så himla gnällig ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!