Got my hair done ;)

Nu har jag o Jordan kommit hem från mamma o pappa... Calle stannade hemma för att han var trött och ska upp o jobba imorgon.... dock tror jag att han ville spela med sina polare på nätet ;)

Det var roligt hemma hos mamma o pappa! Mamma hade gjort tacos, massa tacos!
Efter maten så hjälpte mamma mig att slinga mitt hår för att bli av med utväxten... Hon hade druckit ett glas vin såjag tyckte inte att hon var så försiktig precis haha... dessutom är jag JÄTTE öm-hårad! :)

Jordan sprang lekte, titta på film med babysis + pojkvän och la pussel med pappa så han somnade faktiskt inte... hur orkar han egentligen vara uppe till elva?! menar han gick upp kl 6 imorse... inte sovit på dagis i heller... nåja han tar igen det imorgon bitti och det är jag glad över ;)

Har kännt mig lite hängig fram och tillbaka ikväll... men en kopp té nu och en ipren... sen lägga sig och verkligen få sova ut imorgon gör nog susen :) jag får ju inte missa 30årsfesten imorgon! ;)
Vad ska man ha på sig? hmmm... de blir att tag imorgon.... nu ska jag göra té med citron och honung! ;)


Jag har så j*kla mycket hår på huvudet! måste alltid ha minst två slingförpackningar för det räcker inte till mitt tjocka hår :)

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Så jävla läcker;)

2011-08-13 @ 00:01:57
URL: http://Ceciliawirsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!