11 april 2013

Hej hej

Ligger i sängen och ska sova... Blev lite sent för jag ville se lite Entourage efter mattepluggandet :)
I ett avsnitt så nämnde de "the secret" Min bibel! ;) har dock bara läst boken... Jag måste se filmen oxå! :)

Vad har hänt idag? Jo i förmiddags var jag och Isabell i ängelholm och gjorde lite ärenden... Har känt mig kass idag... Öm i halsen och trött.. Ni vet sånt typiskt man kan få på våren... Men känner mig piggare ikväll så de är nog inte här för att stanna ;)

De bästa idag var när jag och Jordan åkte till min syster... Han hade fått ett "papercut" av sitt flygplan och han satt i bilen och tjata om de och om hur synd det var om honom... När vi kom fram så skulle han visa ALLA de och de skulle ju såklart tycka synd om honom... När han visar min svåger det så skojar svågern om det att de var ju ingenting och han såg det knappt! Haha Jordan tappa allt och fick värsta killer blicken! Jag lovar att han tänkte att om han var lite större och starkare så skulle han nitat honom! Hahaha! De gick att läsa på hans blick ;)
Min syster och hennes familj ska till Ullared imorgon så de var lite saker jag bad henne att titta efter :) vi planerade även lite inför London resan som kommer att ske i höst! :DKnäckebröd med ost och gurka, väldigt underskattat! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!