17 nov 2013

Hej! 

Igår åkte vi först till busfabriken där vi fira Vincent... Barnen hade jätte roligt, bus och massa gott att äta som glass och slush Ice ;) 

Efter busfabriken så blev jag avsläppt vid Cecilia. Vi gjorde vid oss och efter ett tag så kom LilleMalin och Lisa dit och joina oss. Vi drack vin och Malin öppna sina presenter... Jag hade köpt ett pilgrim armband med en strass dödskalle! Så himla snyggt! ;) 

Efter ett tag så gick vi ner till oasen där vi åt fondue, var första gången jag åt det och det var jätte gott... Lite drygt att vänta på köttet bara ;) haha.. 

Senare på kvällen gick vi bort på le cardinal där Cecilia hade fixat vip biljetter till oss.. De var kul att dansa men vad är det fel med killarna på dansgolvet? Betedde sig som hundar.. Till sist blev jag så himla arg på en kille att jag fick slå bort honom... Tur att han inte slog tillbaka! 

Jag kom hem klockan fyra imorse, Calle har varit jätte snäll och låtit mig vila medan han tog barnen, han skämde till och med bort mig med äppelpaj efter middagen ;) 

Nu ikväll så har vi slöat framför "from dusk to dawn". Första gången jag såg den... Den var bra fast vampyr grejen kanske gick lite för långt ;) 

Cecilias kille Lars tipsa mig om en casting... Även om de är en omöjlig grej så ska jag ändå testa! Haha... 

Nej nu ska jag försöka sova fast jag har vilat en stor del av dagen :) god natt! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!