28 dec 2014

God kväll alla!
 
Sitter här själv i soffan... jag och Calle skulle titta på film men så ringde babysis och bad om hjälp för hon hade kört lite av vägen.... babysis är OK! men jag trodde först att hon inte kom upp med bilen men sen när jag prata med henne igen så verkade ena däcket lite knas? Calle är där och hjälper henne och ingen blev skadad... det är det viktigaste!
 
jaha, igår jobba jag, det är så awesome på mitt jobb! älskar mina kolleger och att man blir "sedd" där :) Det är helt fantastiska människor som jag jobbar med :)
när jag sluta så åkte jag direkt till ängelholm för Lina passa kidsen :) de hade så kul så Jordan stanna och sov över :) Kul för honom för han har saknat Vincent :) 
Calle, Johan och Paddy åkte igår eftermiddag ut i skogen för att campa(?) låter så töntig att kalla det att "campa" för då får man fram en bild i huvudet där de har matchande träningsoveraller och husvagn med vitt staket med blommor runt omkring ;) inte riktigt så... de kör mer hardcore camping ;) Det var ju riktigt kallt där oxå... typ -10 grader... så vattnet i vattenflaskorna frös till is... Min mamma var inte riktigt glad på dem... hon kunde inte riktigt sova i natt för hon var rädd att de skulle frysa ihjäl! :) Jag är inte så oroligt dock, jag vet att Calle kan och vet mycket om att vara ute i "vildmarken" :) 
 
Har ni oxå suttit och läst historier om Tsunamin som hände för 10år sen? 
Tänk 10år sen... jag kommer ihåg att vi var hemma i lägenheten, det blåste jätte mycket här och Calle sov medan jag satt uppe och följde något tsunamiprogram... 
Men alla öden alltså... jag har suttit och storbölat medan jag har läst det.. både av sorg för de tråkiga historierna och glädje för dem som återförenades med sina familjer... Som sagt, man ska vara så tacksam för att man har dem man älskar hos sig... <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!