6 dec 2014

Hej hej
 
Calle är iväg och "campar"... ja jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det... han är iväg och sover i vindskydd ute i skogen med Johan och Paddy :) och Lilo! usch vad jag tänker på Lilo.... hoppas hon inte fryser... men Calle har med en massa grejer till henne och han lova att han skulle ta i henne i sovsäcken om hon verka kall :) Om calle fryser så får han skylla sig själv ;) hahaha.... 
 
Jag och barnen har ju då varit ensamma hemma hela dagen... jag jobba en liten runda nu på eftermiddagen och då tog mamma och pappa barnen, Jordan hjälpte pappa att fixa lite med jul-trädgårds belysningen :) 
Mamma och Pappa har så fint i trdgården med istappar, lampor, ljusslinga i flagstången och idag tillkom lysande polkagrisar längs hela entrégången :) man tror nästan att man har kommit till nordpolen ;)
 
När jag körde till jobb så såg mamma och pappas granne att jag hade lite luft i mitt ena däck, de var gulliga och berätta det för mamma då jag inte hade sett det själv... och visst, när jag kom ut från jobbet så såg jag det själv... lyckades köra hem men det verkar vara pyspunka på däcket för jag och pappa åkte ner och fyllde på det men sen var det dåligt med luft igen.... gaaah... det ska alltid hända något sådant när Calle åker iväg ;)
 
Jag ska alldeles strax gå och lägga mig men det känns så tomt utan Lilo.... Jag har låtit kidsen sova inne i min säng just så jag har dem nära och tryggt.... men för att vara små så tar dem en j*kla plats i sängen ;) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!