30 nov 2014

Haj haj! 

första advent idag! jag har hunnit få upp en del julsaker men inte allt! :) insåg att jag har nästan inga juliga ljuslyktor! :S så de blir att köpa ;) älskar ljuslyktor! dock så gör inte Calle det ;) 

idag var jag tillbaka på jobbet! :D vi ska ha "secret santa" och jag fick min person idag! :) spännande! ;) ett jätte bra sätt att få personalen att lära känna varandra bättre! :) 

jag missa julskyltningen idag, lite tråkigt... men men... Calle och jordan skulle hjälpa Jordans fotbollslag på julskyltningen... Calle sa att de skulle sälja lottor... då trodde han fel! haha... de sluta med att Calle satt som tomte i en liten stuga och tog emot barn och deras önskningar!! mohahaha... ni vet hur blyg Calle är och att han hatar sånt! ;) men har gjorde de för laget :) 
har hört en massa olika roliga historier om när vänner och familj hamnade i tomtestugan idag! :) Jordan var ju "inkastare" ;) 

nya julgardiner uppe! :D strykna btw! ;)

Kommentarer
Postat av: Caroline

Hej!
Vill du gå in på min blogg och ge mig lite råd och tips angående auditions å så? Vill gärna veta lite mer om sånt och att du kanske har nå bra råd. :)

2014-12-01 @ 15:27:57
URL: http://norrflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!