2 jan2015

jaha och då börja man skriva "2015" ;) 

vi hade en mysig nyårsafton! vi åkte ut till billesholm där de var en cykelaffär som hade blivit en stor fyrverkeriaffär! det var galet med folk! :D fick "vänta" på parkering ett tag :) men där var mkt att välja på och billigt, vi köpte bara lite för jag är ju inte riktigt glad för de men :) 

när vi kom hem så styrde Calle upp en tre-rättersmiddag! jag och kidsen dukade bord i vardagsrummet och gjorde det mysigt :) vi åt, såg en film och sen var klockan tolv! vi gick ut (jag o kidsen hade såklart hörselkåpor ;)). skålade i barnchampange och titta på raketerna :) 

när barnen hade lagt sig så skulle jag och Calle krypa ner oxå... men de sluta med att vi titta på film till kl 2 på natten! ;) 

så igår var man lite seg :) LilleMalin kom förbi och hängde lite och senare på kvällen åkte vi till paddy och lina för att se hockey och käka pizza :) 

idag har jag jobbat, likadant imorgon men då kommer tjejerna och käkar lunch och så ska vi ha vänner på middag på kvällen så hoppas jag är lite piggare då :) Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!