30 juli 2015

haj hej! 

är det bara jag eller känns de somom sommaren är över sen ett tag tillbaka? kanske för det kassa vädret eller för jag längtar till hösten då vi börjar bygga? ;) 

bygget går framåt men vi har fått veta ett nytt datum då bygglovet kommer antagligen va färdigt... gaaah... men vi förbereder och planerar en massa nu! varje kväll så sitter vi vid köksbordet... calle räknar och jag planerar mer inredning o liknande ;) 

Jordan går på Apple Summercamp, en tredagars utbildning inom imovie :) han tycker det är jätte kul! han har gjort en film nu "jakten på dinosauriediamanten" och de ska va visning imorgon på den :) han har lärt sig massor! och jag med ;D 

snart är sommarlovet slut o jag o Calle insåg att vi har inte hunnit med att göra så mycket med kidsen då han inte har någon semester o de är mycket byggplanering... så nu har vi planerat in några roliga dagar i sista minuten ;) fast de är rätt bra för nu är högsäsongen typ över :) 

och Isabell kissa på toaletten flera gånger idag! yeay!!! :D snart kanske vi slipper blöjorna! :)

22 juli 2015

hej hej! 

jobbade många dagar i rad, men äntligen nu är jag ledig några dagar :) Isabell tycker nog det är skönt... hon sa en kväll "jag tycker du ska sluta jobba nu" :) 

i lördagskväll var vi hos Lisa och Richard med LilleMalin och Johan. bara jag och Calle - inga barn ;) 
lisa och richard har byggt ett jätte fint uterum! så himla mysigt med ett stort trädäck runt om :D 
de var räkfrossa och efter de så cyklade vi tjejer ner till stranden och badade. det var inget höjdar väder... kallare i luften än i vattnet :) 

igår hade jag och Calle åttaårig bröllopsdag! :) vi laga god mat och åkte ner till stranden och spelade minigolf! :D när barnen hade lekt sv sig så åkte vi hem och la dem... jsg och Calle hade då ostbricka och såg film :) en bröllopsdag precis som jag vill ha den :) 


lisa och richards fina uterum. 


minigolf! 

17 juli 2015

Hej hej

Gosh vad de var full fart på jobbet idag! Super roligt! :D 
Imorgon är det på det igen, jag jobbar mkt denna veckan i och med lanseringen... Typ dubbelt så många timmar! :) lönen kommer sitta gott sen på inredningskontot ;) 

Beställde en apple watch idag! Den kommer på måndag! Längtar! ;) 

Imorgon ska vi ha barnvakt och träffa vänner! :) kuligt! Vi har sagt att vi ska bada! Kvittar vad de är för väder så ska vi bada ;) kommer be extra mkt till vädergudarna att de ger generöst med plusgrader imorgon :) Haha... 16 juli 2015

Hallo! 

Inget inlägg på ett tag... Mycket att göra? Skrivkramp? 
I vilket fall skriver jag nu :) 

Jag har börjat jobba igen efter min semester! Kul att vara igång igen, dock får jag dåligt samvete varje morgon när jag behöver lämna kidsen <3 men jobbar man deltid så ska man väl inte klaga ;) händer mycket på jobbet just nu! Imorgon lanserar vi en helt ny produkt! Snacka om att jag är taggad :) 

Husbygget går framåt, dock inte så snabbt som jag vill... Jag vill börja bygga nu!!! ;) efter att ritningskisserna har varit fram och tillbaka hos arkitekten så har vi godkänt ritningen och fått den färdig uppritad. Sista delen av bygglovet är på G! Nu är det en massa jobb för mig och Calle... De ska planeras kök och badrum... Där känner jag mig lite lost, jag vet inte riktigt vad jag vill ha... Köra på vitt kök igen? Kanske ett träkök? Vilket golv? Nej det står still.. Jag behöver inspiration :) 
Men jag känner mig så tacksam, får nypa mig i armen ibland ;) tänk en dröm kommer i uppfyllelse :) 

Igår fick vi köpa en ny tvättmaskin, gamla Bettan gav upp... Vet inte hur gammal den maskinen var då den stod i huset när vi köpte det... De var 6,5år sen ;) men vi tycker om att ha saker tills de går i sönder ;) 

Nu måste jag sova, imorse fick jag upp jordan en kvart innan vi skulle sova :S de här med att vara ute o leka på kvällarna och upp tidigt funkar inte så ikväll blev de tidig kväll och så blir det tidig morgon imorgon ;) 

Har sagt det innan. Min gamla tant Lilo älskar kidsen så mycket att hon går med på vad som :) Isabell lekte skönhetssalong med henne igår :)