16 juli 2015

Hallo! 

Inget inlägg på ett tag... Mycket att göra? Skrivkramp? 
I vilket fall skriver jag nu :) 

Jag har börjat jobba igen efter min semester! Kul att vara igång igen, dock får jag dåligt samvete varje morgon när jag behöver lämna kidsen <3 men jobbar man deltid så ska man väl inte klaga ;) händer mycket på jobbet just nu! Imorgon lanserar vi en helt ny produkt! Snacka om att jag är taggad :) 

Husbygget går framåt, dock inte så snabbt som jag vill... Jag vill börja bygga nu!!! ;) efter att ritningskisserna har varit fram och tillbaka hos arkitekten så har vi godkänt ritningen och fått den färdig uppritad. Sista delen av bygglovet är på G! Nu är det en massa jobb för mig och Calle... De ska planeras kök och badrum... Där känner jag mig lite lost, jag vet inte riktigt vad jag vill ha... Köra på vitt kök igen? Kanske ett träkök? Vilket golv? Nej det står still.. Jag behöver inspiration :) 
Men jag känner mig så tacksam, får nypa mig i armen ibland ;) tänk en dröm kommer i uppfyllelse :) 

Igår fick vi köpa en ny tvättmaskin, gamla Bettan gav upp... Vet inte hur gammal den maskinen var då den stod i huset när vi köpte det... De var 6,5år sen ;) men vi tycker om att ha saker tills de går i sönder ;) 

Nu måste jag sova, imorse fick jag upp jordan en kvart innan vi skulle sova :S de här med att vara ute o leka på kvällarna och upp tidigt funkar inte så ikväll blev de tidig kväll och så blir det tidig morgon imorgon ;) 

Har sagt det innan. Min gamla tant Lilo älskar kidsen så mycket att hon går med på vad som :) Isabell lekte skönhetssalong med henne igår :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!