22 juni 2015

Hej hej! 

Jag njuter av min semester för fullt! :D dock mycket att göra... Isabell fyller 3år imorgon :) 

Min lilla flicka... <3 Gud vad jag älskar henne och Jordan :) 

Just nu håller Calle på att tapetserar de sista väggarna i dockhuset :) golv och gardiner får vi fixa i efterhand ;) har även skrivet ut små tavlor på oss :) de kan man göra via lundbys hemsida :) 

Idag har jag varit hos Mickioch fixat håret.... Tog lite på topparna och satt även i lite löshår i rosa, lila och turkost :) känner mig som en "My little pony" ;D det sticker ut men är ändå lite diskret :) Love IT! 

Planerar även för fullt in för vår London resa! Yepp jag, mamma och systrarna hade lite London-abstinens så vi boka en liten tripp dit! :D heeeeeello primark! ;D 
Vi åker på onsdag :) typ mitt i natten :D så allt måste vara förberett :) 

Mitt pony hår! 

Tog mig bara typ 6månader att komma till skott ;) 13 juni 2015

Hej!

Idag har vi varit på Ullared! Eftersom Isabell fyller år om någon vecka så passa vi på att åka dit och handla presenter. Det var jag, Calle och Jordan :) förutom presenterna så hitta jag lite fina byxor till mig själv, tavlor och fint tyg från panduro outlet som jag ska sy gardiner av till barnens rum när de får egna :) 

Ja hur går det med utbyggnaden då?! :) jo vi har träffat olika banker den sista tiden, på slutet så stod det mellan två olika banker och vi är rätt säkra på vilka vi kommer att välja eftersom den ena banken kom med bra erbjudande om räntan i torsdags! Dessutom så bjuder de på flera tjänster gratis... :) 
Just nu har vi en arkitekt som håller på att rita upp olika ritningar till oss! Ska bli så spännande att se när de är färdiga :D bygglovet är på gång oxå :) 

Imorgon är det jobb på eftermiddagen, efter det blir det brännbollsturnering med kollegerna :) 2 juni 2015

Hej hej

Juni nu och det är kallt som om det vore höst.... Jag vet för jag stod ute i regnet och vinden under jordans fotbollsträning ;) 

Jag var på återbesök hos doktorn förra veckan med min hals... Jag går ju med konstant ont i halsen och det minsta lilla så blir jag sjuk... Hon gjorde då lite prover och boka in mig för röntgen längre fram..., men idag ringde hon med svaren från proverna! De visade sig att jag har streptokocker (?) i halsen som inte har gett med sig av alla de pencelin kurerna jag har haft! Tack och lov! Trodde nästan att jag hade blivit hypokondriker ;) så nu ska jag gå på pencelin i några veckor istället för att försöka bli av med dem :) 

Och planeringen av utbyggnaden fortsätter... "Ska köket se ut så?" "Hur högt i taket? "Ska vi ha takfönster?" En massa frågor! 

Har idag påbörjat renoveringen av mitt gamla dockhus, Isabell ska få de i födelsedagspresent hade jag tänkt.... Men när man kollar på nätet så är där en hel värld för renovering av dockhus!! Omg.... Men det är roligt! :D 

Innan jag börja... Ett Lundby Småland-dockskåp från 80-90 talet :)