2 juni 2015

Hej hej

Juni nu och det är kallt som om det vore höst.... Jag vet för jag stod ute i regnet och vinden under jordans fotbollsträning ;) 

Jag var på återbesök hos doktorn förra veckan med min hals... Jag går ju med konstant ont i halsen och det minsta lilla så blir jag sjuk... Hon gjorde då lite prover och boka in mig för röntgen längre fram..., men idag ringde hon med svaren från proverna! De visade sig att jag har streptokocker (?) i halsen som inte har gett med sig av alla de pencelin kurerna jag har haft! Tack och lov! Trodde nästan att jag hade blivit hypokondriker ;) så nu ska jag gå på pencelin i några veckor istället för att försöka bli av med dem :) 

Och planeringen av utbyggnaden fortsätter... "Ska köket se ut så?" "Hur högt i taket? "Ska vi ha takfönster?" En massa frågor! 

Har idag påbörjat renoveringen av mitt gamla dockhus, Isabell ska få de i födelsedagspresent hade jag tänkt.... Men när man kollar på nätet så är där en hel värld för renovering av dockhus!! Omg.... Men det är roligt! :D 

Innan jag börja... Ett Lundby Småland-dockskåp från 80-90 talet :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!