19 mars 2015

hej hej
 
Jordans födelsedag var riktigt bra :) vi väckte honom på morgonen med presenter och frukost på sängen :) sen var där ett låååååångt snöre som gick ner i källaren där hans stora present var... en ny cykel! :D 
 
Sen åkte kidsen till dagis/skola och jag åkte till doktorn för återbesök för mina öron och sen titta jag förbi salongen som Sparklestore har sammarbete med :) 
 
När jag hade hämtat kidsen så kom Cecilia på besök med presenter till båda kidsen! ;) snacka om att Isabell blev glad över att få present hon med.... hon är ju så liten så det är lite svårt att förstå :) hon tjatade om sin present ända tills hon la sig :) 
 
När cecilia hade åkt hem efter ett visst antal omgångar av spelet "vem där?" ;) så kom svärmor och hennes pojkvän på besök :) 
så det var en fullpackad dag :) 
 
Igår var det mest jobb med företaget hela dagen tills det var dags att svira om och åka till nästa jobb ;) 
 
Så jag har varit väldigt trött... har även jobbat idag... suttit och vikt rentvätt nu... helt slut! :) jag vill bara krypa ner i sängen och kolla på serier nu :) 
 
Imorgon är det bara företagsjobb! så det är rätt najs :) måste förbereda inför lördag då jag och Jordan ska ha kalas :) städning och handling :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Tack för kommentaren!